Medio Rural
Inicio >> Áreas >> Alimentación >> Produtos de calidade >> Augardentes e licores tradicionais

Augardentes e licores tradicionais

Augardentes de Galicia

Sabor intenso, fino e delicado. Incoloras e transparentes as de bagazo e ambarino-tostadas as envellecidas.

Expediente técnico
Ficha técnica 2016
Páxina web

Augardente de herbas

Un mínimo de tres herbas deben ser empregadas na súa elaboración.

Expediente técnico
Ficha técnica 2016
Páxina web

Licor Café

Ten como principal compoñente o café de tosta natural, o que lle confire unha cor escura e densa.

Expediente técnico Ficha técnica 2016
Páxina web

Licor de Herbas

Obtense a partir da I.X. Augardente de Galicia e na súa composición tamén son importantes as herbas.

Expediente técnico
Ficha técnica 2016
Páxina web


© Copyright. Consellería do Medio Rural. Xunta de Galicia. Todos os dereitos reservados. Aviso Legal    Atendémolo/a
RSS