Medio Rural
Inicio >> Áreas >> Alimentación >> Produtos de calidade >> Viños

Viños

Barbanza e Iria

Os viños obtidos son lixeiros, limpos, brillantes e cunha cor intensa na fase visual.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017

Betanzos

Son viños lixeiros, de graduacións alcohólicas moderada.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017

Monterrei

Ocupa as ladeiras dos montes e vales regados polo río Támega e polos seus afluentes.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017

Rías Baixas

Distribúese en cinco subzonas: Val do Salnés, Condado do Tea, O Rosal, Soutomaior e Ribeira do Ulla.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017 Páxina web

Ribeiras do Morrazo

Son viños que manteñen frescura, suavidade, tanto na cor como aroma e sabor.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017

Ribeira Sacra

Nos terreos irados situados a pé das ribeiras dos ríos Miño, Sil e dos seus afluentes.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017 Páxina web

Ribeiro

Na confluencia dos vales dos ríos Miño, Avia, Arnoia e Barbantiño na provincia de Ourense.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017
Páxina web

Valdeorras

Nas ribeiras e vales polos que discorren os ríos Sil e Xares, nunha paisaxe de terras vermellas.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017
Páxina web

Val do Miño-Ourense

Son viños lixeiros, secos, frescos e lixeiramente acedos, con graduacións alcohólicas moderadas.

Prego de condicións
Ficha técnica 2017


© Copyright. Consellería do Medio Rural. Xunta de Galicia. Todos os dereitos reservados. Aviso Legal    Atendémolo/a
RSS