Medio Rural

Proxectos do CIAM

PGIDIT03RAG50304PR
Estudo do valor nutritivo da asociación triticale-chícharo como cultivo invernal para ensilar en Galicia. 1) estudo dos factores causantes da súa variación. 2) Desenvolvemento de métodos de predicción do valor enerxético. 3) Estudo da calidade fermentativa e seguridade alimentaria (70 Kb)

PGDIT04G011E
Efecto da tecnoloxía do ensilado sobre a calidade nutricional e hixiénica das forraxes conservadas e o seu valor como alimento para o gando leiteiro en Galicia (69 Kb)

RTA2005-00217-00-00
Mellora dos recursos forraxeiros producidos nas explotacións gandeiras da España morno-humidade: estudo do valor nutricional das mesturas forraxeiras chícharo-triticale comparadas co raigrás italiano anual empregadas como ensilado en racións para o gando de carne e de leite (70 Kb)

PGIDIT05RAG50305PR
Produtividade e calidade do canal e da carne, en sistemas ecolóxicos de produción de carne de vacún na montaña galega (72 Kb)

PGIDIT05RAG50304PR
Estudo para a diferenciación entre a carne de pucho da clase suprema tradición familiar e a clase normal da IXP “Tenreira Galega” (70 Kb)

RTA2005-00204-00-00
Avaliación da eficacia dos sistemas sustentábeis de produción de leite a través da aplicación de sistemas de soporte de decisións e de metodoloxías prácticas da estimación da inxestión de nutrientes en explotacións comerciais de Galicia (70 Kb)

RTA2005-00222-00-00
Contribución das levaduras ao desenvolvemento das características organolépticas dos queixos galegos de corta maduración (71 Kb)

PGIDIT04RAG503019PR
A fasciolose bovina e ovina en Galicia. Estudo de prevalencias, posíbeis resistencias a triclabendazol e variabilidade xenética dos parasitos (70 Kb)

PGIDIT03RAG50305PR
Estudo da neosporose bovina en Galicia: diagnóstico e epidemioloxía (71 Kb)

PGIDIT05RAG50306PR
Determinación da contaminación das augas superficiais por Cryptosporidium spp. e Giardia spp. Efecto das actividades agrarias e estudo de posíbeis medidas de control (70 Kb)

PGIDIT05RAG50302PR
Avaliación do impacto de contaminantes químicos orgánicos na calidade do leite do gando vacún de Galicia (70 Kb)

RTA2006-00007-00-00
Epidemioloxía da cryptosporidiose e da xiardiose en rumiantes domésticos en Galicia (71 Kb)

PGIDIT03RAG50306PR
Produción, utilización e conservación do trigo e do centeo autóctonos (70 Kb)

PGIDIT03RAG50303PR
Desenvolvemento dunha nova metodoloxía para a avaliación de maínzo forraxeiro e de variedades pratenses en cultivo ecolóxico e convencional (72 Kb)

PGIDIT03RAG50302PR
Optimizacion do deseño das instalacions de almacenamento de xurro e augas sucias nas explotacions intensivas de vacún de leite (71 Kb)

PGIDIT05RAG50301PR
Implementacion dun sistema de información xeográfico (six) para a avaliacion da contaminacion das augas pola actividade agraria en cuncas hidrográficas (69 Kb)

RF03-028
Conservación e mantemento da colección de cultivares autóctonos de maceira e pereira do CIAM (69 Kb)

RTA04-065-C2
Factores condicionantes da mellora xenética da resistencia á enfermidade da tristura en pementos (Capsicum annuum) autóctonos de Galicia e do País Vasco (70 Kb)

PGIDIT04RAG503018PR
Estudo do efecto, da composición e grao de entrecruzamento das ligninas, na dixestibilidade de ensilados de maínzo e herba (71 Kb)

RTA04-156
Efectos medioambientais derivados da aplicación de residuos gandeiros en praderías. Aplicación de técnicas de inxección superficial de xurros (70 Kb)

PGIDIT05RAG303PR
Situación actual das moscas brancas en Galicia e dos seus enemigos naturais. Bases para o Control Integrado (69 Kb)

RTA2006-00153-C02-00
Leguminosas para as Explotacións Gandeiras Atlánticas (LEGA) (73 Kb)

RTA03-113
Desenvolvemento dunha colección de marcadores SSR (secuencias simples repetidas) para a diferenciación de liñas puras de maínzo. Avaliación da súa utilidade no mapeo de caracteres cuantitativos (71 Kb)

RTA04-135
Utilización de marcadores moleculares para a selección e a disección de caracteres cuantitativos de maínzo grao e forraxeiro nas zonas húmidas de España (73 Kb)

PGIDIT3RAG50301PR
Obtención de híbridos experimentais de maínzo forraxeiro adaptados ás condicións mornas de Galicia e con alto poder nutritivo (69 Kb)

RFP2004-00016-00-00
Conservación, inventario e multiplicación de variedades locais de maínzo (Zea mays, L.) almacenadas no banco de xermoplasma do CIAM (67 Kb)

PGIDIT04RAG503021PR
A competitividade da produción de leite en Galicia no marco europeo e alternativas á súa crise (67 Kb)


© Copyright. Consellería do Medio Rural. Xunta de Galicia. Todos os dereitos reservados. Aviso Legal    Atendémolo/a
RSS