Medio Rural
Escoitar arquivo de voz Pdf Imprimir

Estrutura do Laboratorio Agrario

Hai 3 departamentos que dependen do director. Son:

  • Produtos agrarios
  • Medios da produción
  • Fitopatoloxía


Dependen tamén do director:

  • o responsábel de calidade e seguridade.
  • tres administrativos e o encargado de mantemento.


O departamento de Produtos Agrarios organízase en tres seccións:

    • Sección de Alimentos: aceites, castañas, conservas de produtos do mar e conservas de vexetais, embutidos e fiambres, leite e derivados lácteos, produtos cárnicos, mel, etc.
    • Sección de Bebidas: viños augardentes, licores, cervexa, vinagre.
    • Sección de Alimentación animal: forraxes e pensos.


    O departamento de Medios da produción ten dúas seccións:

    • Análises de solos e análises foliares.
    • Análises de fertilizantes inorgánicos, fertilizantes orgánicos e análises de augas para rega.


    O departamento de Fitopatoloxía está dividido en dúas seccións:

    • Sección de diagnósticos de enfermidades e pragas dos cultivos.
    • Sección de análises de residuos de produtos fitosanitarios en alimentos, bebidas, forraxes e solos.

    O cadro de persoal está composto por 38 persoas. Delas, dezasete son funcionarios e vinte e un  persoal laboral. Están a traballar, ademais, outras dez persoas entre contratados e bolseiros. Á fronte de cada sección hai un responsábel técnico cualificado.


    © Copyright. Consellería do Medio Rural. Xunta de Galicia. Todos os dereitos reservados. Aviso Legal    Atendémolo/a
    RSS