Centros
Áreas e seccións
Área 1 - Produción Vexetal
- Pastos e Forraxes, Cultivos COP
- Horta, Flor e Froitos
- Viticultura
- Xenética Vexetal
- Sanidade Vexetal
Área 2 - Produción Animal
- Vacún de leite
- Vacún de carne e outros ruminantes
- Outras especies animais domésticas
- Sistemas silvopastorís
- Alimentación e Valoración nutricional de alimentos do gando
- Reprodución e Xenética Animal
- Sanidade Animal
Área 3 - Tecnoloxía de produtos e procesos agroalimentarios
- Tecnoloxía de lácteos
- Tecnoloxía de cárnicos
- Enoloxía
- Tecnoloxía de procesos agroalimentarios
Área 4 - Tecnoloxía do ambiente en actividades agrarias e seguridade alimentaria
- Fertilización mineral e orgánica nos sistemas de produción
- Seguridade ambiental e seguridade alimentaria nos sistemas produtivos agrarios
Área 5 - Economía, Socioloxía e Política Agraria
- Economía, Estatística Agraria
- Xestión e Asesoramento tecnico-económico de Explotacións
- Socioloxía e Política Agraria