Investigación

Compartir

Centros

Áreas e seccións

Área 1 - Produción Vexetal

  • Pastos e Forraxes, Cultivos COP
  • Horta, Flor e Froitos
  • Viticultura
  • Xenética Vexetal
  • Sanidade Vexetal

Área 2 - Produción Animal

  • Vacún de leite
  • Vacún de carne e outros ruminantes
  • Outras especies animais domésticas
  • Sistemas silvopastorís
  • Alimentación e Valoración nutricional de alimentos do gando
  • Reprodución e Xenética Animal
  • Sanidade Animal

Área 3 - Tecnoloxía de produtos e procesos agroalimentarios

  • Tecnoloxía de lácteos
  • Tecnoloxía de cárnicos
  • Enoloxía
  • Tecnoloxía de procesos agroalimentarios

Área 4 - Tecnoloxía do ambiente en actividades agrarias e seguridade alimentaria

  • Fertilización mineral e orgánica nos sistemas de produción
  • Seguridade ambiental e seguridade alimentaria nos sistemas produtivos agrarios

Área 5 - Economía, Socioloxía e Política Agraria

  • Economía, Estatística Agraria
  • Xestión e Asesoramento tecnico-económico de Explotacións
  • Socioloxía e Política Agraria