Recursos

Compartir

Que está pasando no rural

A Xunta organiza en Mondariz unha xornada sobre o aproveitamento sostible de plantas de interese medicinal, aromático e cosmético
27/09/2020. Celebrarase os vindeiros 3 e 10 de outubro na biblioteca municipal, sita na casa da Cultura de Mondariz
Gabriel Alén clausura os cursos do programa de catas de aceite de oliva extra organizados pola Xunta no concello ourensán da Arnoia
26/09/2020. O delegado territorial da Xunta de Ourense subliñou que o obxectivo dos tres cursos de iniciación, perfeccionamento e avanzado foi afianzar este sector emerxente na nosa comunidade
Lugo acolleu esta semana un curso sobre certificación de benestar animal en explotacións de vacún de carne e porcino
26/09/2020. Estas accións están integradas no Plan de formación ao agro galego que desenvolve a Consellería do Medio Rural a través da Axencia Galega da Calidade Alimentaria

Normativa

Textos legais e documentos clasificados por áreas temáticas e por orde de publicación relacionados coas competencias da Consellería do Medio Rural, publicados no Diario Oficial de Galicia e no Boletín Oficial do Estado.

Estatísticas

Información estatística agraria máis salientable obtida nas actividades estatísticas realizadas ao longo do ano.

Taboleiro de anuncios

Ver máis anuncios
ANUNCIO do 8 de setembro de 2020, da Xefatura Territorial de Pontevedra, polo que se somete a información pública o procedemento de inscrición no Rexistro de Masas Consolidadas de Frondosas Autóctonas do monte Ventín, de titularidade da Comunidade de Montes Veciñais en Man Común Ventín, do concello de Fornelos de Montes -
Ver documento
ANUNCIO do 8 de setembro de 2020, da Xefatura Territorial de Pontevedra, polo que se somete a información pública o procedemento de inscrición no Rexistro de Masas Consolidadas de Frondosas Autóctonas do monte Faro Aveloso, de titularidade da Comunidade de Montes Veciñais en Man Común de Meira, do concello de Moaña -
Ver documento

Publicacións

Ver máis

Produción de carne con forraxes ensiladas

Estudo sobre as producións de carne de vacún baseándose na utilización de forraxes ensiladas suplementadas con cantidades limitadas e pequenas de penso para conseguir producións moi altas e competitivas coas dos países do norte de Europa.

Ligazóns de interese

Ver máis

 
Axencia Galega de Desenvolvemento Rural
 
Centro Galego de Control Leiteiro
 
Centro Tecnolóxico da Carne
 
Centro de Investigacións Agrarias de Mabegondo
 
Fondo Galego de Garantía Agraria
 
O leite, co noso selo
 
Centro de Investigación Forestal de Lourizán (CIF)
 
PDR Programa de desenvolvemento rural
 
Rede de estacións meteorolóxicas